Bad night

I går hadde jeg pasta til middag, og det ble til en liten middagshvil på sofaen. Det skulle jeg ikke gjort, jeg sovna som en stein ogvåkna ikke før i 21.30 tiden og da var jeg så trøtt at det var like greit å legge seg. Jeg pussa tenner i mørket for å ikke våkne mer og fant senga.


Men så i 01.30 tiden våkna jeg av et smell, litt skjelven lå jeg og lytta etter flere lyder men det var helt stille.  Mulig det var en drøm, og jeg sovner. Men etter en liten stund ringte tlf min og jeg våkna igjen, og slik fortsatte det hele natten. Jeg sovna, drømte syke drømmer og våkna. Var både gravid, på fest, og ble kidnappet i natt! Var våken minst 10 ganger i natt av forskjellige grunner. Til slutt, grytidlig i dag tidlig slo jeg på lyset og fant fram boken min og brukte de siste timene før klokka ringte til å lese. Hodepine i dag ja!

Hva brukere dere å drømme om?
Bruker dere å våkne av drømmene?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}