Smittebæreren

Jeg har fått spysjuka, og ligger til sengs og synes rimelig synd på meg selv!
I går var jeg ganske så kvalm men bestemte meg for å prøve å komme meg på jobb siden vi skulle ha karneval for barna og jeg var i komiteen. Så jeg sto opp, fikk på meg klærne og skulle til å gå. Men i det jeg står og skal låse ytterdøren min skjer det noe. Jeg spyr så og si på min egen trapp, æsj! Måtte ta spaden og måkke bort spyet og ta sny over, slik at folk slapp og se mitt tomat-suppe spy! Haha
I går sov jeg stort sett hele dagen, med unntak av da min kjære fantastiske mor kom innom med en overlevelses-pose som inneholdt Cola, salt potetgull, banan, magasiner og mye mer <3I dag er jeg litt bedre!

I tillegg så går alt litt bedre når man kan ha disse med seg i sengen:


Og disse

Også skal jeg starte på sesong 1 av Glee igjen, fordi jeg husker ikke hvor langt jeg var kommet. Tok meg en pause fra Glee en gang i fjor pga. en annen serie og da er det vel likegreit å starte fra begynnelsen igjen.

3 kommentarer

Kristine

18.02.2011 kl.15:41

go bedring,lille pia mi <3

eowithraviel

18.02.2011 kl.18:17

Gossip girl <3 Sjekka ut pretty little liars? Samme som har laga gossip girl :)

Iselin

18.02.2011 kl.20:04

Go bedring pusi :)

Vi e heller ikje blid fresk :(

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}