Summer-blogg?

Har dere hørt om en sommer-blogg før? Jeg tror det er det jeg har iallefall. Det er kjempe lenge siden sist jeg blogget, men det bare blir sånn noen ganger. Men en gang i blandt får jeg den lysten over meg igjen, den som sier at jeg har lyst til å dele noe med noen. Den lysten får jeg også når det er lenge siden jeg har tatt fram kamerat f.eks. eller lenge siden sist jeg gjorde noe hobby relatert generelt. Det er som mitt kreative indre vil ut på en måte. Og ofte føler jeg meg mer kreativ på solfylte dager, og om sommeren er det merkelig nok enklere å blogge synes jeg. Rart, men sånn føler jeg det!
Kanskje dette blir en aktiv sommer-blogg, eller kanskje ikke. Tiden vil vise, men nå har jeg iallefall noen ting jeg vil dele, med noen der ute! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}