Reisen til India

Nå er jeg i Pondicherry, sør i India. Og har planer om å blogge en del for å holde familie og venner oppdatert på hvordan jeg har det og hva jeg opplever.
Jeg startet reisen fra Oslo tidlig lørdagsmorgen, og reisen tok ca 13 timer. Vi mellomlandet i Brussel hvor vi egentlig bare sprang fra det ene flyet til det neste, og det var virkelig en stor flyplass. Vi gikk opp trapper og ned trapper for så å gå opp trapper igjen, glad vi var flere sammen om å finne riktig gate og fly. Flyet fra Brussel til Chennai var skikkelig kult, god plass, god mat og alle hadde sin egen tv-skjerm forran seg. På den kunne man se filmer og serier, høre musikk og spille spill. Var så mange valgmuligheter at det nesten ble vanskelig å velge!
Vel framme i Chennai slo varmen imot oss, og da hadde vi en 3 timer lang busstur i vente. Halvveis til Pondicherry stoppet vi, in the middel of no where for å kjøpe te. Der var det en liten butikk med overraskende mange folk som var oppe midt på natten og de stirret på oss. 
Quote:
- Where is the toilet?
- Where ever you like!

To be continued ..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}