Nær-døden opplevelser

Traffiken her i India er av en helt annen verden enn hjemme i Norge, bokstavelig talt! Veiene er overfylt av biler, busser, motorsykler, tuk-tuker og syklister. I tillegg til de som går langs veien og kuene. Jeg sitter med hjerte i halsen hver dag til og fra skolen. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det for å forklare hvor skummelt det faktisk er.. De bare kjører på, tuter HELE TIDEN og er så nærme hverandre hele tiden at jeg skjønner ikke at de er livredde for livene sine. Og for barna sin, for de går jo langs veien for å komme til skolen eller de sitter på med foreldrene på motorsykkel, har sett hele familier på en motorsykkel. Med et barn forran, far som kjører, et barn til mellom far og mor som sitter bakerst med begge føttene ned på den ene siden pga sari'en. Og ingen bruker hjelm!

I går når vi var på vei hjem fra skolen i en minibuss kom det en stor buss full av indere å kuttet oss av og er millimetere fra å treffe oss men heldigvis er vår sjåfør oppmerksom og bremset.
Vi som satt i minibussen pustet lettet ut men oppdager plutselig at vi tar forbikjøring på den store bussen for så å stoppe midt i gata og sjåføren vår hopper ut og begynner å kjefte på buss-sjåføren og de begynner å slå hverandre. Og der satt vi inni minibussen og ikke forsto helt hva som foregikk og hele trafikken bak oss stoppet opp. Så kom sjåføren vår tilbake og sa "Its Ok" og vi kjørte videre med den skummle bussen rett bak oss. Hjerte i halsen ja!!!

Én kommentar

Dina Melbøe

28.08.2012 kl.23:10

hur jeda mej! i miss u....liiiiiiiker bloggen veldig!

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}