Ganesh festival/parade

Igår var det en stor fest for å feire bursdagen til guden Ganesh!
En parade med mange lastebiler med Ganesh statuer, musikk og dans som kjørte langs promenaden og mot piren for å kaste statuene i vannet. Skikkelig god stemning og masse folk, en skikkelig gøy opplevelse. Og vi "hvite" får så sykt mye oppmerksomhet når vi kommer med kameraene våre og alle vil at vi skal ta bilder av de! Veldig artig og jeg tok over 500 bilder i går. Først sto paraden i ro en stund og folk bare danset og hadde det gøy men når de begynte å kjøre var det noen unge gutter som gjorde tegn til oss at vi skulle hoppe opp i lasteplanet sammen med de, jeg måtte mote meg litt opp for jeg synes det så litt skummelt ut men så hoppa jeg i det/på og det var skikkelig gøy. Folk så på oss, smilte og vinka som om vi var superstjerner eller noe. Men så kom det masse politi og vi måtte hoppe av, usikker på hvorfor egentlig men vi gjorde bare som vi fikk beskjed om. Så tok guttene oss med for å se det hele fra stranden og der fikk vi også møte familien til guttene som vidre inviterte oss med hjem til seg men det skal jeg fortelle mer om i morgen!


Her er Sharon, meg og våre nye venner!
Han ene gutten ville så gjerne at jeg skulle ta bilde av han når han hadde en fot på vår lastebil og den andre foten på bilen bak, tøffing eller hva!?
Nedenfor ser dere familien som vi besøkte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}