Besøk hos en Indisk familie

Forrige søndag på Ganesh-festivalen ble jeg og Sharon kjent med en indisk familie som inviterte oss med hjem til seg, det var kjempe koselig men en veldig spesiell opplevelse. Alt er så annerledes enn hjemme i Norge, de fleste norske familier ville nok ikke ha invitert to fremmede hjem til seg 5 minutter etter å ha møtt dem men det ble altså vi. Det er jo kjempe hyggelig å bli invitert men det innebærer en del "hva gjør jeg nå"-tanker. Hvordan skal man reagere, gjør jeg rett eller er jeg ufin uten å vite at jeg er ufin? Det bare er så veldig annerledes enn det å besøke en norsk familie! Det første som skjedde var at på veien dit stoppet vi og da kjøpte familien popcorn til oss, og da mener jeg bare oss to. En til meg og en til Sharon, og ingen til familien og når vi spurte om de ville ha sa de "no thank you", så der gikk vi å spise popcorn mens de bare så på. Og jeg følte at det var veldig rart, spesielt det å ikke dele med barna som så på popcornet med lengsel i øynene. Også gikk vi hjem til huset deres som besto av et kjempe lite oppholdsrom med ei dobbelseng som vi fikk sitte i mens resten av familien satt på gulvet rundt oss. Først så fikk vi servert litt brus, bare vi ingen andre også gikk mammaen i huset på kjøkkenet for å lage mat til oss, og de andre slo på en indisk musikk-kanal på tv og ville gjerne at vi skulle danse med dem. Jeg takket pent nei og sa jeg kunne heller ta bilder mens Sharon danset med familien!
Så ble maten servert, en dosa som er en type pannekake lignende ting med to STERKE sauser til. Det var brann i min munn men det smakte veldig godt. Også fikk vi stekt egg, og jeg ble kjempe mett og litt redd. Uten å virke utakknemmelig kan jeg vel si at det er ganske skummelt å spise mat man ikke vet helt hva inneholder og hvordan den er tilberedt fordi faren for å bli matforgiftet er så stor. Men iallefall, til å begynne med  satt hele familien å så på oss mens vi spiste og igjen synes jeg dette var veldig rart men heldigvis spiste de også etterhvert.
Vi var der i kanskje 3 timer og hele tiden kom det flere familie-medlemmer for å hilse på oss, tror vi hilste på nærmere 30 mennesker.
Også var de veldig trivelige å kjørte oss hjem, vi fikk stå bakpå lasteplanet på en liten lastebil.

Her ser dere noen av de trivelige familie-medlemmene vi møtte!
Prøvde å lære meg navnene deres men det er svært vanskelig å uttale (til familiens førnøyelse) og å huske så husker vel kanskje 3..Dette er min indiske søster! Familien mente vi var så like (begge er litt chubby såå ja) Haha2 kommentarer

Kristine

02.10.2012 kl.20:16

heia :)

Ida Beate

03.10.2012 kl.22:19

Sååååå artig å læs bloggen din Kristine :D kooos deg vidre i India :*

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}