Pakke i posten

Idag fikk jeg pakke i posten ifra min kjære mamma, ble så glad at jeg hylte hurra! Har ventet på pakken i ca 2 uker og var livredd de skulle ta den i tollen da det egentlig ikke er lov å sende mat. Men nå er jeg lykkelig med lakris, oppmuntrende ord, norsk mat og magasin!! Det eneste triste var at en rotte hadde spist på pakken så jeg måtte kaste en biler-pose menmen rotta hadde vel lyst på lakris den og..
Mami, tusen hjertelig takk <3

4 kommentarer

madde85

10.10.2012 kl.18:45

kos

Kristine

10.10.2012 kl.18:46

Veldig fin blogg:) Hadde satt stor pris på kommentar tilbake:)

Nina - VINN 20.000 KRONER!

10.10.2012 kl.18:49

Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

sissel/mamma

10.10.2012 kl.19:01

<3

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}