Bestefar, jeg savner deg!

Når jeg kom inn på rommet mitt den 16 november 2009 fant jeg et bildet av min bestefar Einar ganske perfekt oppstilt mot hodeputa mi. Bildet hang vanligvis på veggen over senga sammen med bilder av familien min og det hendte jo titt og ofte at de falt ned. Men denne gang følte jeg en sterk følelse av at det var noe mer, at det var som en beskjed, jeg synes bildet på mange måter så ut som noen hadde tatt det ned fra veggen og plasert det mot puta. Jeg valgte derfor å ringe til bestefar som jeg ikke hadde sett eller snakket med en stund siden jeg på det tidspunktet bodde i Drammen, og vi hadde en kjempe fin samtale om hverdagslige ting og han sa at han var veldig glad for at jeg hadde ringt.
Dagen etter, for tre år siden idag fikk jeg en telefon ifra mamma, hvor jeg med det samme jeg hørte stemmen hennes forsto at noe ikke var som det skulle. Og hun fortalte at bestefar var på sykehuset, hjemmesykepleieren hadde funnet ham og hun sa at han kom nok til å dø. Følelsen av at dette kunne ikke stemme kom over meg sammen med tårer og fortvilelse, jeg hadde jo snakket med han dagen før og da virket han jo helt fin. Mamma ba meg om å pakke og komme meg til Gardermoen så fort som mulig å møte henne også skulle vi reise hjem til Lofoten sammen. Vi kom til sykhuset litt over 19 på kvelden, og der lå bestefar med familien rundt seg og så egentlig ut som han sov. Mamma gikk bort og forsikret bestefar om at nå var vi kommet, også satte vi oss og holdt hånden hans mens han stille sovnet inn. Alt var fint og trist på samme tid, vi var samlet rundt ham med tente lys. 
Idag skulle jeg ønske jeg kunne dra å tenne lys på graven, men siden jeg er i India tente mamma et ekstra lys ifra meg.
Bestefar, jeg savner deg <3 


 I'm gonna walk with my grand daddy.
And he'll match me step for step.
And I'll tell him how I missed him
Every minute sence he left,
Then I'll hug his neck.

4 kommentarer

sissel/mamma

16.10.2012 kl.21:46

Flott, Kristine <3 Eg savna han å mamma kjempemasse

Maylen

16.10.2012 kl.22:11

Så fint skreve. Ble rørt! Klem fra Maylén

Hanne

18.10.2012 kl.00:46

<3

Stine Dolores

19.10.2012 kl.22:28

<3

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}