Monsunen er kommet!

Jeg kan bekrefte at nå er monsunen kommet for real! Det regner masse for tiden, og da mener jeg massemasse.
Type himmelen åpner seg x10 og du blir våt helt inn til trusa etter 2 minutter ute. Inderne rømmer gataen når det starter å regne, livredde for å bli våte. De er spesielt redde for å bli våt i håret av en eller annen grunn og har gjerne en plast-pose på hodet, og er veldig søte!
Igår var jeg og noen flere fra studiet på Sensation White party! (digresjon: Det var veldig gøy, men det var nesten bare gutter der. Ingen indiske jenter men masse indiske gutter og noen "kvitinger"(oss). Og vi danset masse og "alle" ville gjerne danse med oss jentene, noe som ble litt slitsomt etterhvert. Og kveldens mest brukte ord var helt klart: 'NO!!')
Men, når vi skulle hjem fra etterfesten på mårra-kvisten var det vann over alt! Gatene var blitt til elver og vi vasset i vann opp til knærne, helt sykt!  Og motorsykkelen til han som kjørte meg hjem stoppet midt i en "elv" fordi det var for mye vann og hele situasjonen var så surrealistisk at jeg kunne ikke gjøre annet enn å le. Vann over alt jo!!
Digresjons-bilde 1:
Uv-lys og hvite klær! (Gravdals-diskotek forrnemmelser for de som forstår)


Disgresjons-bilde 2:
Denne lille karen nektet å forlate toalettet når jeg skulle på do! 2 kommentarer

Taiba

21.10.2012 kl.20:30

gøy da! :)

FruitsandFlowers

24.10.2012 kl.10:05

Taiba: Ja, skikkelig gøy men ganske rart på en måte :)

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}