For å være helt ærlig..

.. så er jeg så sykt klar for å reise hjem nå! Oppholdet i India har vært fylt med vakre og intense opplevelser og inntrykk men det har også vært tunge dager hvor jeg har kjent veldig på hjemlengselen. Jeg er en veldig hjemkjær person som står familien min veldig nær, og da spesielt med mamma. Vi snakker på telefon hver dag når jeg er i Norge, men siden det er veldig dyrt å ringe imellom India og Norge har dette vært vanskelig å få gjort. Vi har jo snakket på facebook men det er ikke det samme som å høre varmen i stemmen hennes når hun sier at hun er glad i meg og jeg får en trygg følelse i kroppen. (ja, jeg vet at jeg ikke er et barn lengre men sånn er jeg bare)
Heldigvis finnes Skype hvor man både kan se og snakke med familien sin! Og det har vært veldig fint å se tante-jentene mine, som synger og viser meg tegninger de har tegnet og tårene trillet når Hermine sa 'tante' for aller første gang over skype. I natt hadde jeg en fin drøm hvor jeg var tilbake i Lofoten men hele familien rundt meg og jeg delte ut reise-gaver til alle, det gleder jeg meg veldig til. Nå er det heldigvis ikke så lenge til jeg skal hjem, bare en uke! Neste søndag er jeg tilbake på Norsk jord og jeg teller ned dagene!
 

Én kommentar

sissel/mamma

29.10.2012 kl.07:25

jada jada, du e savna her heime <3

gleda meg t du kommer :) OBS: eg e veldig gla i deg <3

Skriv en ny kommentar~Fruits and Flowers~

.

Studerer for tiden Religion og makt i India og vil derfor blogge en del om oppholdet mitt her! Ellers er dette min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits .meta {text-align: center;}