august 2012

Sol og Saree

I dag har jeg solt meg og bada ved bassenget
og fått skille etter bare to timer pga sola er så sterk her!
Også har vi vært på markedet for å kjøpe stoff til en Saree,
en tradisjonell indisk "kjole" som jeg skal få sydd.
Og på kvelden var vi alle ute å spiste sammen :) 

 

Duste dag i India

I dag har i grunn vært en duste dag for meg! Har vært kvalm og uvel, og det er alt for varmt! Føttene mine brenner konstant og de er veldig hoven. Når jeg kom hjem fra skolen tok jeg en kald dusj og la meg på senga for å sove litt. Dette lot seg ikke gjøre da det var noen som hamret så sykt utenfor her, også midt oppi det hele går strømmen. Det vil se, ingen Air conditioner som vil si varmt sover rom! Og den var borte i nesten to timer.. Jeg tok derfor en bøtte med kaldt vann med meg inn på soverommet, putten føttene i den og satte på Dirty Dancing på pcen. Dirty Dancing i mitt hjerte <3
Men det har skjedd noe positivt i dag da, jeg har fått Indisk-simkort slik at jeg kan kontakte de andre her i India og det er billigere å ringe hjem til Norge med. Så jeg fikk snakket med mamma i dag <3

Frugurt yougurt :D
 

India?

Hva gjør du i India spør folk?
Her er svaret:
Jeg studerer Antropologi og religion; Religion og makt gjennom Kulturstudier  og skal være i India til November.
 

Her er noen bilder fra studiesenteret, som ligger i Kailash Resort 
Nær-døden opplevelser

Traffiken her i India er av en helt annen verden enn hjemme i Norge, bokstavelig talt! Veiene er overfylt av biler, busser, motorsykler, tuk-tuker og syklister. I tillegg til de som går langs veien og kuene. Jeg sitter med hjerte i halsen hver dag til og fra skolen. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det for å forklare hvor skummelt det faktisk er.. De bare kjører på, tuter HELE TIDEN og er så nærme hverandre hele tiden at jeg skjønner ikke at de er livredde for livene sine. Og for barna sin, for de går jo langs veien for å komme til skolen eller de sitter på med foreldrene på motorsykkel, har sett hele familier på en motorsykkel. Med et barn forran, far som kjører, et barn til mellom far og mor som sitter bakerst med begge føttene ned på den ene siden pga sari'en. Og ingen bruker hjelm!

I går når vi var på vei hjem fra skolen i en minibuss kom det en stor buss full av indere å kuttet oss av og er millimetere fra å treffe oss men heldigvis er vår sjåfør oppmerksom og bremset.
Vi som satt i minibussen pustet lettet ut men oppdager plutselig at vi tar forbikjøring på den store bussen for så å stoppe midt i gata og sjåføren vår hopper ut og begynner å kjefte på buss-sjåføren og de begynner å slå hverandre. Og der satt vi inni minibussen og ikke forsto helt hva som foregikk og hele trafikken bak oss stoppet opp. Så kom sjåføren vår tilbake og sa "Its Ok" og vi kjørte videre med den skummle bussen rett bak oss. Hjerte i halsen ja!!!

Her bor jeg!

Omvisning i Maison Raia, leilighet C1

Oppholdsrom og ♥ kjøleskap  

Kjøkken, cockroach murder-crime scene:


SPA-avdelingen: 


 

Spesial-dusj med 4 ganske kraftige stråler:
 
Senga mi:
 
Skapet:
 
And, please give me som credits for not bringing a whole lot of clothes!?


Ja, her bor allså jeg! Det er ganske annerledes enn hva vi er vant til i Norge men her i India er det ganske høy standard! Og det er helt ok for 3 mnd (bortsett fra den kakerlakken vi fikk en fyr til å drepe idag).

Reisen til India

Nå er jeg i Pondicherry, sør i India. Og har planer om å blogge en del for å holde familie og venner oppdatert på hvordan jeg har det og hva jeg opplever.
Jeg startet reisen fra Oslo tidlig lørdagsmorgen, og reisen tok ca 13 timer. Vi mellomlandet i Brussel hvor vi egentlig bare sprang fra det ene flyet til det neste, og det var virkelig en stor flyplass. Vi gikk opp trapper og ned trapper for så å gå opp trapper igjen, glad vi var flere sammen om å finne riktig gate og fly. Flyet fra Brussel til Chennai var skikkelig kult, god plass, god mat og alle hadde sin egen tv-skjerm forran seg. På den kunne man se filmer og serier, høre musikk og spille spill. Var så mange valgmuligheter at det nesten ble vanskelig å velge!
Vel framme i Chennai slo varmen imot oss, og da hadde vi en 3 timer lang busstur i vente. Halvveis til Pondicherry stoppet vi, in the middel of no where for å kjøpe te. Der var det en liten butikk med overraskende mange folk som var oppe midt på natten og de stirret på oss. 
Quote:
- Where is the toilet?
- Where ever you like!

To be continued ..

Going to India~Fruits and Flowers~

.

Dette er min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits