september 2012

Crazy kids in India

Mange ganger føler du deg som en kjendis i India! Det er hele tiden folk som ser på deg med store øyne, som peker og som smiler eller ler. Og har du kameraet fremme vil de veldig gjerne bli tatt bilde av, eller bilde sammen med deg. Disse barna ble helt gale når de så meg og kameraet mitt, kom springende mot meg mens de hylte. Tok et par bilder og ville gjerne gå videre men det var jammen ikke barebare da de fulgte etter meg, dro i meg og klærne mine. Også var det en som gråt, så da måtte jeg jo selvfølgelig stoppe opp å spørre om det gikk bra med henne og da begynnte nesten alle å gråte på liksom! Så da da bare løp jeg!

Sjekk blikkene deres!
Matforgiftet i India

Har vært lite blogging den siste uken pga. jeg har vært syk siden tirsdag. Etter å ha vært kvalm, hatt store smerter i magen og toalettet som min nærmeste venn i flere dager dro jeg på sykehuset i går og fikk mange piller som gjorde alt mye bedre. Hurra!Idag har jeg forresten vært i India i 5 uker og det betyr at det er bare 5 uker til jeg reiser hjem!  (og jeg gleder meg allerede til jul)

Ganesh festival/parade

Igår var det en stor fest for å feire bursdagen til guden Ganesh!
En parade med mange lastebiler med Ganesh statuer, musikk og dans som kjørte langs promenaden og mot piren for å kaste statuene i vannet. Skikkelig god stemning og masse folk, en skikkelig gøy opplevelse. Og vi "hvite" får så sykt mye oppmerksomhet når vi kommer med kameraene våre og alle vil at vi skal ta bilder av de! Veldig artig og jeg tok over 500 bilder i går. Først sto paraden i ro en stund og folk bare danset og hadde det gøy men når de begynte å kjøre var det noen unge gutter som gjorde tegn til oss at vi skulle hoppe opp i lasteplanet sammen med de, jeg måtte mote meg litt opp for jeg synes det så litt skummelt ut men så hoppa jeg i det/på og det var skikkelig gøy. Folk så på oss, smilte og vinka som om vi var superstjerner eller noe. Men så kom det masse politi og vi måtte hoppe av, usikker på hvorfor egentlig men vi gjorde bare som vi fikk beskjed om. Så tok guttene oss med for å se det hele fra stranden og der fikk vi også møte familien til guttene som vidre inviterte oss med hjem til seg men det skal jeg fortelle mer om i morgen!


Her er Sharon, meg og våre nye venner!
Han ene gutten ville så gjerne at jeg skulle ta bilde av han når han hadde en fot på vår lastebil og den andre foten på bilen bak, tøffing eller hva!?
Nedenfor ser dere familien som vi besøkte

Undervanns-hilsen ifra IndiaHaha

Indisk henna

Denne lørdagen har vært rimelig fantastisk! Har vært på farten nesten hele dagen, har sett på surfe-konkuranse (bilde kommer), spist is og kjøpt mobilt bredbånd.
Også har jeg fått henna på hånden av en mann på gata! Som dere ser her, men jeg klarte jo selvfølgelig å ødelegge det litt siden jeg ikke klarte å holde meg i ro og jeg svettet(haha)! Skal egentlig la det tørke i 1 time før man fjerner det overflødige men det gikk ikke helt etter planen.

Også avsluttet jeg dagen med en nydelig middag sammen med disse to vakre jentene, Sharon og Isabella!Hengekøye-kos og palmesus

 

Turquoise+smileVerdens beste mami <3

Idag har mammaen min bursdag! Mammaen min, allså verdens beste mami <3
Skulle gjerne ha vært hjemme i Norge å gitt henne en stor klem!
Føler ofte at jeg ikke får vist hvor mye jeg setter pris på henne, på hennes omsorg, råd og forståelse. Hadde ikke klart meg uten henne, måtte hun leve i 100 år!!
Mami, I LOVE YOU!!

Happy Birthday from India!

En liten oppdatering ifra India


I India er det varmt! Og det er bare tull at det er overskyet, for det er sol nesten hele tiden!


Sånn vasker vi klær i India!


I India har de noen ganske fine hus!


I India har de skikkelig god soft-is med nøtter og butterscotch!Sånn har vi det i India, altså :)

Tur til Matrimandir, Auroville

Idag var jeg, Isabella og Kjersti tilbake i Auroville for å få gå inn i Matrimandir. Man måtte "søke" om tillatelse for å få komme inn så derfor kunne vi ikke gå inn forrige gang vi var i Auroville. Så idag sto vi opp skikkelig tidlig og tok en tuk-tuk i ca 20 min.
Å være inne i Matrimandir var ganske spesielt, det er helt hvit overalt og helt mørkt bortsett fra en liten stråle med sollys som slippes inn gjennom toppen og som treffer en stor glass kule. Vi satt der en stund, noen mediterte, og det var helt stille, den minste lyd laget ekko. Det var veldig spesielt! Vanskelig å beskrive, må sees med egne øyne.Fikk en ny venn som gjerne ville smake på lunsjen vår!


Indian creatures caught on camera
India day and Saree's

I dag hadde vi India day på skolen og alle kledde seg i sine nye vakre Saree'er. Vi måtte jo ha litt hjelp med å ta de på selvfølgelig og det fikk vi av noen indiske damer. Så tok vi mange bilder og spiste tradisjonell indisk fest mat på indisk vis, vi satt på på gulvet med banan blad som fat og spiste med hendene. Det føles veldig rart å spise med hendene og jeg følte at jeg griset ris overalt.

Mine vakre room-mates
Ingvild, Sharon og Isabella
 

Disse bor i Raja Misson:
 Her ser dere min Saree!
Saree er egentlig bare en liten topp og et langt stoff (7 m tror jeg) som de danderer rundt kroppen på en spesiell måte!
 

 

 Det viktigste i livet!

Om man har en dårlig dag blir alt bedre når man får snakkes med familien på Skype!
Var veldig deilig å se og høre mine nærmeste igjen, og de hjalp meg å se litt lysere på ting!

  Mamma ♥ Pappa ♥ 
 Ruben ♥ Hanne ♥ Rikke ♥ Mille ♥ Alva ♥ 
♥ Benjamin ♥ Christin ♥ Hermine 

 Kristine-Punjabi-style

Her ser dere min Punjabi som jeg har fått sydd.
De fleste indiske kvinner går med Punjabi eller Saree og nå har jeg begge deler!
Også har jeg egentlig bukser som passer til men synes det ble litt mye.

Tur til Auroville

I dag var klassen min i Auroville, en økolandsby på en måte men bare mye mer enn det.

"Auroville wants to be a universal town
where men and women of all countries are able to
live in peace and progressive harmony above all creeds,
all politics and all nationalities.
The purpose of Auroville is to realise human unity."


 

Matrimandir, templet. Midt inni er en stor krystall som sol-lyset treffer og der kan man meditere osv.
Fikk ikke gå inn i dag, men skal tilbake på søndag.  

 

Folk og dyr i India/photos

 

  

  

 Amazing race, Pondicherry edition

I dag hadde vi rebus-løp i Pondicherry, vi hastet rundt over hele byen for å finne forskjellige ting og oppgaver. Det var veldig gøy og vi fikk sett litt mer av byen, var nesten som Amazing race!
På flere av stoppene måtte vi ta bilde med hele gruppa vår for å bevise at vi alle var der, her kan du se noen av bildene

   


~Fruits and Flowers~

.

Dette er min lille drømmeverden, min kilde til inspirasjon! Her deler jeg ting som gjør meg varm om hjertet med alle som måtte ønske å bli varmet! Legg meg gjerne til som venn om du vil :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits